post

Google lansează un router din gama SOHO pe nume Google OnHub

A fost lansat în colaborare cu TP-LINK pentru a veni în ajutorul utilizatorilor de internet pe segmentul SOHO 1. Câți dintre noi în ziua de azi mai stau pe cablu când toți alergăm după absolut în materie de mobilitate și libertate – usage-ul desktopului în tipul liber a scăzut vertiginos în comparație cu tabletele și smartphone-urile.

Ce este Google OnHub?

Google’s OnHub is a bit of a mystery. Google shipped us this box—well, this cylinder—but it won’t really talk about what’s in it or why it exists. Today, it’s a Wi-Fi router from Google; tomorrow it might be something totally different. But it’s also a funny glowing cylinder with way too much processing power for its own good, a boatload of antennas, and an ever-present cloud connection to a Google update server so that it can evolve at will. OnHub is a tiny bundle of potential and no one really knows what it will turn into.

conform ArsTechnica.

Ce știe să facă?

Același lucru ca și un alt router doar că spun ei că mai bine decât celelalte device-uri SOHO, mai multe antene (13 WiFi, 1 Bluetooh, 1 Zigbee 2

Specificații tehnice – OnHub Specs

Mai bun decât Asus RT-AC3200, cel mai bun router RDS Fiberlink 1000Mbps clar nu este, însă exponențial mai multă gălăgie a făcut. Radu aștept cu nerăbdare un review :).

De unde se poate cumpăra – Google Store, TP-LINK store, amazon, BEST BUY, Frys, Walmart la numai 200$.

Notă: Momentan indisponibil pentru români la prima vedere. Cu siguranță se poate rezolva cu ajutorul farataxe.com pentru cei care nu mai au răbdare :).

Aștept cu nerăbdare un update din partea celor de la Bitdefender în materie de device-uri compatibile cu Bitdefender Box și un review în acest sens din .com.

Pentru mai multe detalii, vă recomand cu foarte multă căldură The Verge, Mashable și ceilalți granzi arhicunoscuți la nivel mondial.

Notes:

  1. SOHO – Small Office / Home Office
  2. Zigbee – suită de protocoale de comunicare de nivel înalt folosite pentru a crea rețele personale construite din semnale radio digitale. ZigBee este bazat pe un standard IEEE 802.15.4. Are o putere  transmisie între 10-100 de metri în funcție caracteristicile mediului
Cine scrie?

Andrei Bădescu | Transition Project Manager @ Stefanini & Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Comments

  1. A fost lansat în colaborare cu TP-LINK pentru a veni în ajutorul utilizatorilor de internet pe segmentul SOHOSOHO… http://t.co/Vu7wHes6oE

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Spune-ți părerea:

*