post

iPhone / iPod / iPad – Cum să adaugi muzică prin iTunes

1. Deschideți iTunes 11.1.3 de pe calculator.

Notă: Dacă nu aveți iTunes instalat, downloadați-l iar apoi dublu click pentru instalare.

2.  Conectați device-ul la calculator în situația în care nu ați facut-o deja.

3.  În colțul din dreapta sus, în secțiunea Library, veți putea observa numele device-ului dumneavoastră. Faceți click pe acel buton.

4.  O listă cu sumarul detaliilor device-ului va apărea pe ecran. În partea de sus se observă o listă cu diferite secțiuni din telefonul dumneavoastră.

EXEMPLU: Info, Apps, Music, Movies, TV Shows, Photos, On This iPhone

meniu-sus

5.  Faceți click pe Music. O dată selectat, verificați dacă opțiunea Sync Music este selectată, în cazul în care nu este, bifați căsuța aferentă. sync-music

Notă: Sfatul meu este să bifați Entire music library, iar apoi orice melodie adaugată în playlistul iTunes va fi automat copiată şi pe telefon.

6.  O data bifată, din meniul iTunes faceți click pe File > Add Folder to Library sau apăsați alt + F iar apoi click Add Folder to Library, după care selectați folderul cu muzică pe care doriți să-l aveți în telefon.

7.  O dată selectat, telefonul va începe automat sincronizarea cu iTunes pentru a copia melodiile dorite. O data finalizat acest proces, telefonul poate fi deconectat.

sync-music-2

Cine scrie?

Andrei Bădescu | Transition Project Manager @ Stefanini & Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Comments

  1. iPhone / iPod / iPad – Cum să adaugi muzică prin iTunes http://t.co/aoWWP4CguE

  2. Un post nou (iPhone / iPod / iPad – Cum să adaugi muzică prin iTunes) a fost publicat pe breakfix.ro http://t.co/db5ttfos7h

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Spune-ți părerea:

*