post

Jumbo România și-a lansat magazinul online

Magazin online Jumbo Romania

Citeam în urmă cu ceva timp despre faptul că cei de la Jumbo vor lansa un magazin online Jumbo în România și chiar mă gândeam că era și timpul, ținând cont că de fiecare dată când am ajuns in magazinul lor am cam stat la coadă.

Ei bine… l-au lansat…

La prima vedere, pare inspirat din layout-ul celor de la eMag  însă nu asta mi-a atras atenția. Ce mi-a atras atenția a fost numele produselor. Când lenea este mare, imporți produsele dintr-o altă sursă (probabil jumbo.gr) aplicând auto translate și le lași așa, cu durere de bananas, cât de rău poate să iasă, nu?

Ei bine, Jumbo Romania presents you lumânările fuchsia white pula, fotoliul albastru fără fotoliu, papuci pentru bărbați gri cu talpă brânză, toate produsele plm sau electronica de bătălie a sexiurilor.

Sunt curios cum vor reacționa părinții când va veni copilul lor drag și le va arăta pe site că el își dorește de Moș Niculae un set de lumânări fucshia white pula și cam ce părere or avea părinții.

Later edit: Băieții au corectat problema; titlurile stupide încep să dispară iar link-urile vechi primesc redirect 301 către link-uri noi.

 

Cine scrie?

Andrei Bădescu | Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Spune-ți părerea:

*