post

METRO oferă 1500 euro fetițelor născute de 8 Martie

Fiecare fetiță născută în maternitățile din București de Ziua Internațională a Femeii, va primi suma de 1.500 euro, sub forma unui cec cadou, din partea Metro România și BCR, măsură ce face parte din inițiativă #MicileAntreprenoare.

Părinții fetițelor născute în maternitățile din București în data de 8 martie 2019 pot trimite un e-mail la adresa [email protected], prin care să își exprime dorința de a participa la campanie. E-mailul trebuie să conțină: copia certificatului de naștere al fetiței și formularul de consimțământ primit în pachetul cadou odată cu nașterea fetiței, completat și semnat.

Scopul inițiativei este de a oferi femeilor un sprijin real în demararea propriei afaceri. Campania se derulează în toate maternitățile din capitală.

Notă: Data limită de înscriere este 8 aprilie 2019.

Drăguț, nu? Ei bine… este și nu este, vorba aia din popor pentru că:

Prin intermediul acestei inițiative, METRO, în parteneriat cu BCR, oferă un cec cadou în valoare de 1.500 de euro tuturor fetițelor născute în maternitățile din București, pe 8 martie 2019. Banii vor fi depozitați într-un cont bancar deschis la BCR, pe numele fiecărei fetițe și vor putea fi accesați de acestea după împlinirea vârstei de 18 ani.

Majoritatea părinților ar fi vrut să-i primească pe loc, o naștere este scumpă însă trecând peste marketing-ul aferent, în cel mai rău caz, îi lași acolo și vezi dacă se vor devaloriza sau nu; o altă abordare ar fi continuarea depozitului inițial, făcând depuneri recurente, iar poate la 18 de ce nu, o nouă antreprenoare se va naște.

PS: Conform studiului, în România 64% dintre femei își doresc să-și deschidă propria afacere, dar numai 6% dintre ele au încredere că își pot realiza această dorință. Problemele care alimentează această neîncredere sunt de ordin financiar. Un sfert (25%) dintre femeile care au participat la studiu și dețin în prezent o afacere au întâmpinat dificultăți în deschiderea afacerii. Ele au afirmat că strângerea fondurilor necesare și lipsa unui sprijin financiar au reprezentat cele mai dificile etape ale demarării afacerii lor.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Cine scrie?

Andrei Bădescu | Transition Project Manager @ Stefanini & Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Spune-ți părerea:

*