post

Nokia, Android si 4 ani pierduti

În ciuda relaţiei strânse între Nokia şi Microsoft, firma finlandeză ar putea planifica un smartphone cu Android.

Compania a postat recent, un job pe LinkedIn în care caută un linux developer pentru a lucra într-un “start-up”. Anunţul menţionează faptul că acesta ar avea ocazia sa aibă contact cu produse noi şi interesante (start-up environment) cât şi cu tehnologia telefoanelor mobile (mobile phone technology).

Anunţul a devenit din motive necunoscute inactiv, vineri, pe 30 noiembrie şi purta numele de  “Principal Software Engineer, Embedded Linux Middleware”.

Nu este nimic sigur, momentan sunt pure speculaţii. În acelaşi timp, ar putea fi foarte uşor un job pentru propria lor aplicaţie de cartografie (Nokia Maps) sau alte aplicaţii generale pentru platforma Google.

Personal, consider că dacă in 2008, atunci când a apărut primul telefon cu Android pe piaţă, acesta ar fi fost un Nokia, altfel se adjudecau locurile pe podiumul smartphone-urilor.

Momentan, din punctul meu de vedere, Android OS ar fi scăparea finlandezilor de la un faliment iminent.Oare câţi ar lua în considerare achiziţionarea unui astfel de gadget? Eu unul sigur l-aş cumpăra.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Cine scrie?

Andrei Bădescu | Transition Project Manager @ Stefanini & Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Comments

  1. sigur ti ai lua telefon cu android? nu cred!

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Spune-ți părerea:

*