post

Xiaomi deschide magazin Mi Store în Mega Mall

Fast forward, o lună mai târziu, a venit și răspunsul. Xiaomi deschide în România primul magazin Mi Store în București, mai precis în Mega Mall, sâmbătă, 20 Aprilie, orele 14:00. Magazinul va fi deschis în parteneriat cu Black Tech 1, distribuitorul oficial Xiaomi în România.

Toni Zhang, președintele Blacktech, anunțase încă de la începutul lunii lansarea primului magaxin Xiaomi  Mi Store în România, în cadrul Galei Premiilor Connect.

Conform paginii evenimentului, primii 150 fani vor avea parte de anumite surprize, la fel ca și primii 200 de cumpărători. Cei aflați la inaugurare vor putea participa la o tombolă pentru câștigarea unui smartphone Xiaomi Mi Mix 3!

Notes:

  1. Black Tech – a fost înființată în februarie 2018, este distribuitor autorizat Xiaomi și are ca unic obiect de activitate – distribuția de produse marca Xiaomi în Romania.
Cine scrie?

Andrei Bădescu | Transition Project Manager @ Stefanini & Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Alte mențiuni:

  1. […] cum spuneam cu câteva zile în urmă, astăzi a fost lansarea primului magazin Xiaomi Mi Store din România. Evenimentul a fost destul […]

Spune-ți părerea:

*