post

Trotinetele Flow vor avea stații de încărcare la unele stații de metrou

Business-ul trotinetelor în sistem ride sharing este într-o continuă dezvoltare în București. Cei de la Flow 1 semnează cu Primăria Capitalei o înțelegere pentru a-și instala trotinetele electrice lângă 13 stații de metrou, înțelegerea fiind valabilă până la finalul anului, cu o eventuală posibilitate de prelungire în funcție de succesul proiectului. Într-o primă etapă vor fi folosite 640 de trotinete și 320 stații de încărcare, urmând să se ajungă la 640 de stații.

Flow va fi cea de a doua firmă care dezvoltă o înțelegere cu Primăria București după ce cei de la Lime au semnat și ei o înțelegere.

La prima descarcare a aplicatiei FLOW primesti bonus 60 de minute. Promotia este valabila in luna mai. Începând cu luna iunie, deblocarea va fi 4 RON iar minutul 40 de bani.

Cei de la Flow pornesc la drum cu o flotă de circa 500 trotinete electrice, ținta fiind însă ca aceasta să fie extinsă la 2.000-3.000 de vehicule până la sfârșitul anului.

 

Notes:

  1. Flowwebsite | Facebook – Firma care gestionează brandul Flow este coordonată, printre alții, de Iulian Pădurariu, cofondator și ex-CEO al Pony Car Sharing, și de Bogdan Enoiu, șeful BV McCann-Erikson, una dintre cele mai mari agenții de publicitate din România
Cine scrie?

Andrei Bădescu | Owner @ breakfix.ro
Social Media: LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

Politică de comentarii: Gândește înainte să "vorbești". Șterg orice comentariu fără bun simț și în special care strică chi-ul altora.

Alte mențiuni:

  1. […] campusurile Globalworth din București. Flow se află la al doilea parteneriat de acest fel după parteneriatul semnat cu Primăria București pentru instalarea stațiilor de încărcare în apropierea gurilor de metrou și în alte locuri […]

Spune-ți părerea:

*